DirkJan Keijser

de heer Dirk-Jan Keijser, in de functie van voorzitter;

Informatie

drs. D.J. (Dirk Jan) Keijser (1970) is thans onbezoldigd voorzitter van Stichting Burger. Binnen de stichting is hij verantwoordelijk voor de op- en uitbouw van de onderdelen Academie, Onderzoek en Evenement. Naast publiek ondernemer is Dirk Jan actief met enkele commerciële activiteiten waaronder www.gastsprekers.nl enwww.praatzuil.nl. Naast bestuurder in deze en enkele andere stichtingen presenteert en produceert hij diverse radio en televisieproducties. Dirk Jan is getrouwd, heeft drie kinderen en woont in de regio Den Haag.

Tags:

adviseur, bestuurder, bestuurskundige, besluitvorming, binnenhof, café politiek, campagneleider, columnist, communicatie, debat, Den Haag, dutch stream team, gastspreker, lobby, maatschappij, moderator, off en on line, participatie, presentator, radio politiek, samenleving, sincere, spreker, the hague stream team, trainer, vader, zoon.