Evenementen - Discussie in debat, on air en per stream.

Hier tref je bijeenkomsten aan die aansluiten bij onze speerpunten en thema's. Deze relevante evenementen worden door ons, onze partners en andere organisatie georganiseerd. Dus wanneer je zin hebt in een stevig debat, graag een tv programma bijwoont  o.i.d. ben je hier op de juiste plaats om je te informeren. Voor specifieke debatbijeenkomsten bezoek je ons zusterinitiatief "CafePolitiek.NL".en het "Campagneoverzicht"Op ‘Prinsjesnacht’, de derde maandagavond in september, starten wij het nieuwe seizoen van "Café Politiek". Aan de hand van enkele hoofdthema’s voeren we op de avond van 15 september a.s., voorafgaand aan Prinsjesdag, in informele sfeer discussie in debat. Hoofdspreker is Prof. dr. Paul Cliteur. U kunt zich hier aanmelden voor deze gratis toegankelijke avond vol discussie!
Prinsjesnacht 2014 organiseert Café Politiek dit jaar met hulp van de hoofdsponsor Gastsprekers.nl. Café Politiek vormt onderdeel van Stichting Burger.

Prinsjesnacht 2014 vindt maandagavond 15 september plaats in het Nutshuis te Den Haag, een voormalig bankgebouw op loopafstand van het Binnenhof (Riviervismarkt 5, Den Haag). Traditiegetrouw brengt Stichting Burger op de derde maandagavond in september tijdens Prinsjesnacht een aanvullende troonrede uit. Deze Troonrede gaat verder waar de Koningin ophoudt in haar toespraak en is opgesteld door een groep onbekende columnisten van Stichting Burger. Na Prinsjesnacht kunt u de aanvullende troonrede 2014 terugvinden op www.stichtingburger.nl. Tot Prinsjesnacht lag er een streng embargo op het document. U kunt hier al wel een voorgaande, Aanvullende Troonrede inzien: 2013.

U bent van harte uitgenodigd u aan te melden voor deze bijzondere avond. U kunt zich hier inschrijven, dan wel via de sociale media uw interesse kenbaar maken. Toegang op basis van bevestiging onzerzijds.

 


Add this to your website